Dołącz do naszej społeczności!
Obserwuj nasze profile i bądź na bieżąco ze wszystkimi aktualnościami.

Spotkajmy się podczas XV edycji Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

KIEDY: 20-21.04.2023
GDZIE: POLANICA ZDRÓJ

Przed nami XV edycja Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się w dniach 20-21 kwietnia 2023 w Polanicy Zdrój. To jedno z największych spotkań przedstawicieli browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych – nie może na nim zabraknąć także i Amargo! Jak zapewnia Organizator spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.

Branża spożywcza jest nam bardzo bliska!

Jako że od wielu lat dostarczamy kompleksowych rozwiązań dla branży spożywczej – od projektu i audytu, przez dobór i produkcję zbiorników wyposażonych w instalacje towarzyszące, automatyzację, po serwisy i przygotowanie do przeglądów UDT – i w związku z tym znamy potrzeby i wyzwania tego sektora, z pewnością będziemy mieli o czym rozmawiać! Współpraca z największymi zakładami spożywczymi (i nie tylko) wpływa na nasz rozwój – dla Was. To dzięki Wam wdrażamy rozwiązania i technologie spełniające restrykcyjne wymagania rynku i pozwalające realizować trendy, jakie stawia przed branżą zmieniająca się rzeczywistość. Dlatego też szczególnie ważna jest możliwość wymiany doświadczeń i rozmów o wyzwaniach i potrzebach, z jakimi przemysł mierzy się na co dzień.

Zbiornik stężonego ługu sodowego posadowiony na terenie zakładu

Sprawdź case study dla branży spożywczej

Poznaj wyzwania zakładu produkującego napoje i realizację, dzięki której zapewniliśmy niezawodne magazynowanie i transfer stężonego ługu sodowego NaOH. Dzięki niej Klient mógł zrealizować plan zwiększenia produkcji.

Weź udział w konferencji i spotkaj się z ekspertami Amargo

Zachęcamy Cię do wzięcia udziału w konferencji i zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska, na którym eksperci Amargo zaprezentują rozwiązania mające wpływ m.in. na optymalizację kosztów, poprawę bezpieczeństwa czy niezawodność produkcji – czyli jedne z najczęstszych wyzwań m.in. działów utrzymania ruchu.

A jeśli aktualnie mierzysz się w swoim zakładzie z problematyką bezpiecznego magazynowania, dozowania i transferu substancji chemicznych – zarówno żrących, trujących i niebezpiecznych, jak również nieagresywnych – wskażemy Ci możliwą ścieżkę postępowania i umówimy się na kolejne kroki.

To co, do zobaczenia?!

Jak wziąć udział w konferencji?

Wystarczy, że przejdziesz na stronę Organizatora i dokonasz rejestracji on-line wypełniając formularz zgłoszeniowy. Na stronie znajdziesz dokładny program konferencji i szczegóły dotyczące lokalizacji.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Gospodarz Honorowy – Staropolanka.

*Administratorem danych jest AMARGO sp. z o.o. sp. k. z siedzibą w Koprkach, ul. Jaśminowa 16, 05-850 Ożarów Mazowiecki, adres e-mail: ado@amargo.pl. Dane podane w powyższym formularzu będę przetwarzane w celu przesłania pliku z poradnikiem firmy Amargo, z uwagi na uzasadniony interes administratora, polegający na odpowiadaniu na kierowane zgłoszenie. Jeżeli wyrażą Państwo chęć, adres e-mail będzie przetwarzany również w celu dostarczenia newsletteru, a więc świadczenia zamówionej usługi. Posiadają Państwo określone prawa wobec przetwarzanych danych osobowych, tj. dostępu, sprostowania, usunięcia, ograniczenia, przenoszenia, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania, jak i wniesienia skargi do odpowiedniego organu (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa). Podanie danych jest dobrowolne, aczkolwiek konieczne do spełnienia określonego celu. Więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych zawartych jest w Polityce Prywatności.

Kategoria: Życie firmy